Նարնջով և գազարով հյութ
 
 
  
  
  
  
 

30 րոպե
Համատեղենք օգտակարը և համեղը:
Բաղադրիչներ
- 1 հատ նարինջ
- 1 հատ գազար
- 2-3 ճաշի գդալ մեղր
- ջուր
Պատրաստման եղանակը
1 Գազարը մեծ կտորներով կտրատել, վրան 0.5 լ ջուր լցնել և եփել մինչև պատրաստի լինելը:
 
2 Քերել նարնջի կեղևը (միայն նարնջագույն մասը), ավելացնել գազարով զանգվածի մեջ և ևս 1 րոպե եփել:
 
3 Նարնջի կեղևը հանել, շրջաններով կտրել: Եթե նարնջի կտրոների մեջ կորիզներ լինեն, ապա դրանք հարկավոր է հեռացնել:
 
4 Նարինջը, գազարով զանգվածը և մեղրը բլենդերով հարել:
 
5 Այս զանգվածի մեջ 0.5-1 լ ջուր ավելացնել, 2-3 ժամ դնել սառնարանում և նոր ըմպել:
 
Բարի ախորժակ

 Կիսվել Facebook-ում
              Կիսվել Facebook-ում