Վառ և օգտակար ըմպելիք ընդամենը 1 նարնջից

Նարնջով և գազարով հյութ
30 րոպե
Համատեղենք օգտակարը և համեղը:

Բաղադրիչներ

  • 1 հատ նարինջ
  • 1 հատ գազար
  • 2-3 ճաշի գդալ մեղր
  • ջուր

Պատրաստման եղանակը

1 Գազարը մեծ կտորներով կտրատել, վրան 0.5 լ ջուր լցնել և եփել մինչև պատրաստի լինելը:
2 Քերել նարնջի կեղևը (միայն նարնջագույն մասը), ավելացնել գազարով զանգվածի մեջ և ևս 1 րոպե եփել:
3 Նարնջի կեղևը հանել, շրջաններով կտրել: Եթե նարնջի կտրոների մեջ կորիզներ լինեն, ապա դրանք հարկավոր է հեռացնել:
4 Նարինջը, գազարով զանգվածը և մեղրը բլենդերով հարել:
5 Այս զանգվածի մեջ 0.5-1 լ ջուր ավելացնել, 2-3 ժամ դնել սառնարանում և նոր ըմպել:
Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում

Մեկնաբանություններ

Ваш адрес email не будет опубликован.