Բաղադրիչներ
1 կգ խոզի փափկամիս
2 գլուխ սոխ
1 թ/գ աղ
1 թ/գ համեմի աղացած սերմ
1 թ/գ սև պղպեղ
1-2 ճ/գ ձիթայուղ
3 գունավոր պղպեղ
1 ցողուն պրաս սոխ
200 գ սունկ
700 գ կարտոֆիլ
200 գ պանիր + 2 ճ/գ մայոնեզ
200 գ սերուցքային պանիր
1 ձու
Սոուսի համար`
0,5 թ/գ աղ
1 թ/գ սև և կարմիր պղպեղներ
1 թ/գ ուրց
2 ճ/գ ձիթայուղ
Պատրաստման եղանակը
Միսը միջին մեծությամբ կտրատել, ավելացնել սոխ, աղ, սև պղպեղ, համեմի աղացած սերմ, ձիթայուղ, լավ խառնել և 10-20 րոպե թողնել
Պղպեղները, պրաս սոխը, սունկը միջին մեծությամբ կտրատել, լցնել ջեռոցի թավայի մեջ
Ավելացնել միսը, լավ խառնել, ավելացնել բարակ կտրատած կարտոֆիլ, լավ խառնել
Սոուսի պատրաստման համար անհրաժեշտ է աղը, սև և կարմիր պղպեղնորը, ուրցը, ձիթայուղը խառնել իրար, ավելացնել մյուս բաղադրիչներին և լավ խառնել։ Ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե
Քերած պանրին ավելացնել մայոնեզ, սերուցքային պանիր, 1 ձու, լավ խառնել, լցնել ուտեստի վրա և ևս 15-20 րոպե թողնել ջեռոցում
Մատուցելու ժամանակն է )))
Բարի ախորժակ