Փափուկ և միևնույն ժամանակ խիտ խնձորով թխվածքի այս բաղադրատոմսը ձեզ անպայման անհրաժեշտ կլինի

Բաղադրիչներ

250գ կարագ

4 ձու

1թ/գ փխրեցուցիչ

1 ճ/գ վանիլային շաքարավազ

2 ճ/գ կիտրոնի հյութ

շաքարի փոշի` ըստ ճաշակի

250 գ շաքարավազ

0,5 թ/գ աղ

300 գ ալյուր

1 կգ խնձոր

1 թ/գ դարչին

Պատրաստման եղանակը

Խնձորները մաքրել կեղևից, կտրատել ոչ մեծ չափերով, կիտրոնի հյութ ավելացնել, դարչին, լավ խառնել, թողնել մի կողմ

Խմորի համար վերցնել փափկած կարագ, վանիլային շաքարավազ, շաքարավազ, աղ և լավ հարել: Այնուհետև մեկ – մեկ ավելացնել ձուն և շարունակել հարել

Ավելացնել ալյուր և խմոր հունցել: Ավելացնել խնձորները և լավ խառնել

Ջեռոցի համար նախատեսված թավայի մեջ սննդային թուղթ փռել, ձեթ քսել, խմորը տեղափոխել նրա մեջ, և 25-30 րոպե թխել 180°C տաքացրած ջեռոցում

Կարող եք շաքարի փոշի ցանել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում