Ամենահամեղ տորթերից մեկն առանց ձվի: Շոկոլադե տորթ

Բաղադրիչներ

400 գ կեֆիր կամ մածուն

150 գ շաքարավազ

10 գ վանիլային շաքարավազ

աղ

60 գ ձեթ

25 գ կակաո

180 գ ալյուր

10 գ փխրեցուցիչ

Կրեմի հմամար`

400 գ թթվասեր

30 գ թթվասերի խտացուցիչ

60 գ շաքարի փոշի

2 բանան

120 գ շոկոլադ

60 գ կաթ

Կաղապարի չափը` 18 սմ

Պատրաստման եղանակը

Կեֆիրին (եթե մածուն է` լավ խառնել) ավելացնել շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ, ձեթ և լավ խառնել

Ալյուրին ավելացնել կակաո, փխրեցուցիչ, ավելացնել ընդհանուր զանգվածին և լավ խառնել

Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ փռել, ստացված զանգվածը լցնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 35-40 րոպե

Կրեմի պատրաստման համար անհրաժեշտ է թթվասերը լավ հարել, ավելացնել թթվասերի խտացուցիչ, շարունակել հարել, ավելացնել շաքարի փոշի և լավ հարել

Բիսկվիթը բաժանել 2 մասի, հաստ շերտով կրեմ քսել, շարել շրջանաձև կտրատած բանանը

ևս 1 շերտ կրեմ քսել և դնել 2-րդ բիսկվիթը

շոկոլադը հալեցնել, ավելացնել տաք կաթ, լավ խառնել և քսել տորթին

թողեք սառնարանում 1 ժամ և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում