Բաղադրիչներ
400 գ տավարի խաշած միս
500 գ շամպինյոն
150 գ պահածոյացված եգիպտացորեն
4 հատ մարինացված վարունգ
1 հատ գազար
համեմ
4-5 ճ/գ մայոնեզ
100 մլ ձեթ
½ թ/գ խմելի-սունելի
1 թ/գ համեմի աղացած սերմ
1 թ/գ կարմիր պղպեղ
աղ
Պատրաստման եղանակը
Միսը երկարությամբ, իսկ վարունգը կիսալուսնաձև կտրատել
Գազարն անցկացնել քերիչով և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին
Ավելացնել եգիպտացորենը, մանրացրած համեմեը և թողնել մի կողմ
Սունկը բաժանել 4 մասի և տապակել (այն պետք է լավ կարմրի)
Կարմրելուց հետո ավելացնել 0,5 թ/գ աղ և թողնել ուժեղ կրակի վրա 2 րոպե
Թողնել սունկը սառչի, ապա ավելացնել աղցանի մյուս բաղադրիչներին
Ավելացնել մայոնեզ, խմելի-սունելի, համեմի աղացած սերմ, կարմիր պղպեղ, աղ և լավ խառնել
Համտեսելու ժամանակն է )))
Բարի ախորժակ