Անհրաժեշտ է
ձու
թել
ցանկացած բարակ կտոր (թանզիֆ, կապրոնե կտոր),
կանաչեղեն` սամիթ, համեմ
սոխի կեղև
տորոն
ծաղկի գլխիկ` ցանկության դեպքում
Կտորի վրա որևէ կանաչու փոքրիկ կտոր դնել
Դնել ձուն և ամուր կապել
Նույն կերպ վարվել մյուս բաղադրիչների հետ
Ձվերի մի մասը դնել նախապես 15-20 րոպե եռացրած տորոնի մեջ և եփել 7-10 րոպե
Մյուս մասը` 15-20 րոպե եռացրած սոխի կեղևի մեջ և եփել 7-10 րոպե
Եվ ահա՛ պատրաստ են )))