Բաղադրիչներ
600 գ ցանկացած տավարի աղացած լյարդ
350 մլ կաթ
3 ձու
60 գ ալյուր
3 ճ/գ ձեթ
1 թ/գ աղ
սև պղպեղ
Միջուկի համար՝
250 գ գազար
2 գլուխ սոխ
200 գ սերուցքային պանիր
1 ատամիկ սխտոր
աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Աղացած լյարդին ավելացնել 3 ձու, լավ խառնել կամ 1 րոպե հարել
Ավելացնել կաթ, աղ, սև պղպեղ, դարձյալ խառնել կամ հարել 2 րոպե
Ավելացնել ալյուր, խառնել, ավելացնել ձեթ, դարձյալ խառնել և նրբաբլիթների պես տապակել
Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել քերած գազար, թողնել ևս 2 րոպե, համեմել աղով, սև պղպեղով, ծածկել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակին 5 րոպե
Վերցնել կրակից, ավելացնել ճզմած սխտոր
Յուրաքանչյուր նրբաբլիթի վրա սերուցքային պանիր քսել, երկարությամբ լցնել ստացված տապակը և ռուլետի պես փաթաթել
Բաժանել 2 մասի և մատուցել )))
Բարի ախորժակ