Ստացվում են և՛ համեղ և՛ գեղեցիկ: Կարտոֆիլի կոտլետներ` սոուսով

Բաղադրիչներ

2 մեծ կարտոֆիլ

1 գլուխ սոխ

աղ

սև պղպեղ

1 ձու

2-3 ճ/գ ալյուր

2 խաշած ձու

100 գ պանիր

1-2 ատամիկ սխտոր

2 ճ/գ մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը խորանարդաձև կտրատել: Կարտոֆիլն անցկացնել քերիչով, ճզմել` հեռացնելով ավելորդ հեղուկը և ավելացնել սոխին: Ավելացնել աղ, սև պղպեղ, ձու, լավ խառնել, ավելացնել ալյուր և լավ խառնել

Խաշած ձվերն անցկացնել քերիչով, ավելացնել քերած պանիր, սխտոր, մայոնեզ և լավ խառնել

Կարտոֆիլից 1-2 ճ/գ դնել թավայի մեջ և 2 կողմից տապակել

Երբ գրեթե պատրաստ են` պանրային զանգվածից 1-ական ճ/գ դնել յուրաքանչյուր կոտլետի վրա, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 5 րոպե

Զարդարեք ըստ ճաշակի և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում