Սպանախի պատրաստման հետաքրքիր և շատ համեղ տարբերակ: Լավաշով սպանախ

Բաղադրիչներ

2 կապ սպանախ

1 կապ բազուկի ճավ

սոխ

2 ձու (1-ի դեղնուցն առանձնացնել)

100 մլ ձեթ

աղ

լավաշ

Պատրաստման եղանակը

Սպանախն ու բազուկի ճավը լավ լվանալ, լցնել եռացող ջրի մեջ, թողնել եռա և եփել 7-10 րոպե

Ջրքամել, 10-15 րոպե տապակել ձեթի մեջ, համեմել աղով (սոխն ավելացնել ըստ ցանկության)

2 ձու կոտրել, 1-ի դեղնուցն առանձնացնել, իսկ մնացածն ավելացնել սպանախին ու լավ խառնել

Լավաշը լայնությամբ կտրատել, յուրաքանչյուրի մեջ լցնել 2 ճ/գ սպանախ

Փաթաթել եռանկյունաձև կամ ուղղանկյունաձև

Ձվի դեղնուցով պատել և դնել ջեռոցում 7-10 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում