Սմբուկի պատրաստման այս բաղադրատոմսն ամենահամեղն է, այն կդառնա ձեր սիրելին: Տապակած սմբուկ

Բաղադրիչներ

1 կգ սմբուկ

3 ձու

համեմ, սամիթ, մաղադանոս

2 ատամիկ սծտոր

150 մլ ձեթ

աղ

սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկների կեղևը հեռացնել, խորանարդաձև կտրատել, համեմել աղով և 10 րոպե թողնել մի կողմ

Թավայի մեջ 150 մլ ձեթ լցնել, ավելացնել սմբուկները, ծածկել կափարիչն ու թողնել լավ տապակվի: Եվս 5-7 րոպե տապակել առանց կափարիչի

Ավելացնել մանրացրած սխտորը, կանաչեղենը

Համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել ձու, թողնել 3 րոպե և վերցնել կրակից

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում