Պարզապես հալչում է բերանում: Թթվասերային միջուկով թխվածք

Բաղադրիչներ

Խմորի համար`

3 ձվի դեղնուց

50 գ շաքարավազ

աղ

130 գ կարագ

1 թ/գ վանիլին

1 թ/գ փխրեցուցիչ

200 գ ալյուր

Միջուկի համար`

3 ձվի սպիտակուց

130 գ շաքարավազ

600 մլ թթվասեր

աղ

30 գ օսլա

Կաղապարի չափը` 30-20 սմ

Պատրաստման եղանակը

3 ձվի դեղնուցին ավելացնել կարագ, շաքարավազ, աղ, լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, վանիլին և խմոր հունցել: Բաժանել 2 անհավասար մասերի

Առանձին-առանձին փաթաթել սննդային պոլիէթիլենով և 2 ժամ թողնել սառնարանում

3 ձվի սպիտակուցներին ավելացնել մի պտղունց աղ, հարել 5 րոպե, ավելացնել շաքարավազ և ևս 5 րոպե հարել

Ավելացնել թթվասերը, օսլան և լավ խառնել

Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ փռել, խմորի մեծ մասը դնել, հավասարապես տարածել

Լցնել կրեմը, այնուհետև խմորի փոքր մասը քերիչով անցկացնել և լցնել կրեմի վրա: Դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե

Համտեսելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում