Պարզ, արագ և մատչելի: Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

1 կգ կարտոֆիլ

1 պղպեղ

1գլուխ սոխ

80 գ պանիր

2 ձու

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

օրեգանո

ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլն անցկացնել քերիչով, 10 րոպե թողնել սառը ջրի մեջ, ապա քամել, ավելացնել 2 ձու, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, օրեգանո և լավ խառնել

Սոխը մանրացնել 2 րոպե տապակել ձիթայուղով, ապա ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պղպեղ, աղ, սև պղպեղ ու տապակել ևս 5 րոպե

Կաղապարի մեջ ձեթ քսել, կարտոֆիլը լցնել, հավասարապես տարածել

Ավելացնել տապակած բանջարեղենը, քերած պանիրը և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում