Պատրաստում ենք տատիկի բաղադրատոմսով ամենահամեղ թխվածքաբլիթները

Ջեմով թխվածքաբլիթներ
Անհավանական նուրբ և տնական թխվածքաբլիթներ, որոնք պատրաստելիս չեք փոշմանի:

Բաղադրիչներ

  • 100 գ կարագ
  • 100 գ թթվասեր
  • 1 ճաշի գդալ շաքարավազ
  • 250 գ ալյուր
  • 1 տուփ վանիլին
  • ջեմ
  • շաքարի փոշի

Պատրաստման եղանակը

1 Կարագի վրա լցնել շաքարավազը, թթվասերը և խառնել:
2 Ավելացնել ալյուրը, լավ խառնել, որ ստացվի պինդ խմոր:
3 Խմորը ծածկել սննդային թաղանթով և թողնել, որ հանգստանա:
4 Խմորի գնդիկը գրտնակով բացել, ուղղանկյունաձև կտրատել:
5 Խմորի անկյունում լցնել ջեմը (կարող եք պատրաստել ցանկացած միջուկով, օր.՝ լոխումով):
6 Խմորը ոլորել, փոքր կտորներով կտրատել, շարել տարայի մեջ:
7 Թխել 180° ջերմաստիճան տաքությամբ ջեռոցում 20-25 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Կիսվել Facebook-ում