Պանրի սիրահարները կգնահատեն: Համեղ և պարզ տաք նախուտեստ

Բաղադրությունը

  • 200 գ պանիր (6 կտոր պատրաստելու համար),
  • 1 հատ ձու,
  • 40 գ ցորենի ալյուր,
  • 40 գ եգիպտացորենի ալյուր,
  • պաքսիմատ,
  • 150 գ ձեթ:

Պատրաստման եղանակը

Պանիրը քառակուսաձև հաստ կտրել 3 մասի, իսկ հետո յուրաքանյուր քառակուսի բաժանել 2 եռանկյունների:

Պանրի կտորները թաթախել ալյուր մեջ, այնուհետև մի փոքր հարված ձվի, դրանից հետո պաքսիմատի մեջ:

2-րդ փուլով կտորները թաթախել միայն ձվի ու պաքսիմատի մեջ:

Տապակել նախապես տաք առատ ձեթի մեջ:

Մատուցել տաք վիճակում՝ սիրելի սոուսով:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում