Բաղադրիչներ
500 գ գազար
250 գ մարինացված կամ խաշած լոբի
2 գլուխ սոխ
200 գ մարինացված կաղամբ (մալականի)
մաղադանոս
0,5 թ/գ համեմի աղացած սերմ
1 թ/գ սխտորի փոշի
0,5 թ/գ կարմիր պղպեղ
0,5 թ/գ սև պղպեղ
աղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել միջին մեծությամբ կտրատած գազար, թողնել 3-4 րոպե, ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, համեմի աղացած սերմ, լավ խառնել, ծածկել կափարիչն ու թողնել ևս 2 րոպե և վերցնել կրակից
Լոբին, մարինացված կաղամբը խառնել իրար, ավելացնել տապակած գազարը, մանրացրած մաղադանոսը, սխտորի փոշին և լավ խառնել
Թողնել 20 րոպե, ապա մատուցել )))
Բարի ախորժակ