Բաղադրիչներ
6 կարտոֆիլ
300 գ աղացած միս
1 գլուխ սոխ
աղ
սև պղպեղ
1 ճ/գ կարտոֆիլի օսլա + 100 մլ ջուր
2,5 լ եռման ջուր
30 գ բեկոն + 0,5 սոխ, աղ, սև պղպեղ
կանաչ սոխ
Պատրաստման եղանակը
3 կարտոֆիլը խաշել, իսկ 3-ն անցկացնել քերիչով, քամել առաջացած հեղուկը
Խաշած կարտոֆիլն ավելացնել քերած կարտոֆիլին, ճզմել, համեմել աղով, լավ խառնել և խմորի պես հունցել
Բաժանել գնդերի
Աղացած մսին ավելացնել մանրացրած սոխ, աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել, բաժանել օվալաձև մասերի
Յուրաքանչյուր կարտոֆիլե գնդիկը բացել, 1 կտոր միս դնել, ծածկել
Կարտոֆիլի օսլային ավելացնել 100 մլ ջուր լավ խառնել, ապա ավելացնել եռման ջրին: Ավելացնել լցոնած կարտոֆիլները, թողնել 25 րոպե
Բեկոնը, սոխը տապակել, լցնել արդեն պատրաստ կարտոֆիլի վրա, զարդարել կանաչ սոխով և մատուցել )))
Բարի ախորժակ