Շատ հետաքրքիր մոտեցում, յուրօրինակ համ և շատ թեթև: Աղցան «Թարմություն»

Բաղադրիչներ

հազարի տերև

1-2 կարմիր սոխ

300 գ լոլիկ

150 գ մարինացված կամ թարմ շամպինյոն

150 գ պանիր

համեմ

2 ճ/գ ձեթ

1 ճ/գ կիտրոնի հյութ

1 թ/գ հատիկավոր մանանեխ

աղ

սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

2 ճ/գ ձեթին ավելացնել 1 ճ/գ կիտրոնի հյութ, 1 թ/գ հատիկավոր մանանեխ, լավ խառնել և թողնել մի կողմ

Հազարի տերևները կտրատել, ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սոխ, շամպինյոն (հում վիճակում նրա կալորիականությունը բավականին ցածր է և օգտակար, թեպետ կարող եք օգտագործել նաև մարինացված վիճակում )

Ավելացնել լոլիկ, քերած պանիր, մանրացրած համեմ և առանց խառնելու 2 ժամ թողնել սառնարանում

Ավելացնել պատրաստած սոուսը, աղ, խառնել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում