Շատ համեղ և գեղեցիկ «Սառցե արքա» աղցանը կզարդարի ձեր տոնական սեղանն ու մեծ տպավորություն կթողնի ձեր հյուրերի վրա

Բաղադրիչներ

200 գ կարմիր ձուկ

250 գ ծովախեցգետնի ձողիկներ

1խնձոր

4 խաշած ձու

200-250 գ պանիր (ցանկալի է մոցառելլա)

Մայոնեզ

աղ

պղպեղ

սամիթ

Պատրաստման եղանակը

Ձուկը խարանարդաձև կտրատել: Ծովախեցգետնի ձողիկները, պանիրը, ձուն և խնձորը առանձին – առանձին անցկացնել քերիչով

Աղցանը պատրաստվում է շերտերով:

Առաջին շերտը լցնել ձուն, համեմել աղով, պղպեղով և մայոնեզ քսել

Երկրորդ շերտը լցնել ծովախեցգետնի ձողիկները և պատել մայոնեզով

Երրորդ շերտը լցնել խնձորը, ձուկը և դարձյալ մայոնեզ քսել

Չորրորդ շերտի համար կտրտել սամիթը և ավելացնել աղցանին

Հինգերորդ շերտը լցնել պանիրը, մայոնեզով պատել և դնել սառնարանում `30-40 րոպե

Զարդարեք ինչպես կցանկանաք: Մենք նախընտրեցինք  քերած պանիր, սամիթ և ձիթապտուղ)))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում