Շատ ախորժելի, գեղեցիկ և աննկարագրելի համեղ նախուտեստ: Պանրով և կաթնաշոռով ռուլետ

Բաղադրիչներ

Խմորի համար`

200 մլ կաթ

7 գ խմորիչ

5 գ շաքարավազ

420 գ ալյուր

10 գ աղ

1 ձու

Միջուկի համար`

100 գ պանիր

70 գ կաթնաշոռ

կանաչ սոխ

30 գ հալած կարագ

Պատրաստման եղանակը

Ալյուրին ավելացնել 10 գ աղ

Առաանձին տարայի մեջ կաթ լցնել ավելացնել խմորիչ, շաքարավազ, խառնել և թողնել 10 րոպե

10 րոպե անց ավելացնել ալյուրին, ավելացնել 1 ձու, լավ խառնել, խմոր հունցել, ծածկել և թողնել 40 րոպե

Խմորը գրտնակել, լցնել քերած պանիր, մանրացրած կանաչ սոխ, կաթնաշոռ և ռուլետի պես փաթաթել

Հրակայուն տարայի մեջ կարագ քսել, ռուլետը բաժանել մասերի և շարել տարայի մեջ

Ծածկել և թողնել 20 րոպե, ապա ձվի դեղնուց քսել յուրաքանչյուրի վրա և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում