Շա՜տ ես սիրում քաղցր, բայց վախենո՞ւմ ես ավելորդ կալորիաներից` այս բաղադրատոմսը հենց քեզ համար է: Կաթնաշոռով և բանանով աղանդեր

Բաղադրիչներ

15 գ ժելատին + 100 մլ ջուր

400 գ կաթնաշոռ

2 բանան

շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

Ժելատինին ավելացնել ջուր և թողնել 10-15 րոպե

Կաթնաշոռին ավելացնել 2 բանան և հարել

Ավելացնել ժելատինը և դարձյալ լավ հարել

Լցնել ապակե տարայի մեջ և 4 ժամ թողնել սառնարանում

Զարդարեք շոկոլադով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում