Նոր, ավելի թեթև և համեղ բաղադրատոմս սիրելի «Կեսար» աղցանի համար

Աղցան «Կեսար»
Սիրելի աղցանի նորովի պատրաստման եղանակ:

Բաղադրիչներ

  • 200 գ հազարի տերևներ
  • 8-10 հատ չերրի լոլիկ
  • 8 հատ ծովախեցգետնի ձողիկներ
  • 5 գ մաղադանոս
  • 50 գ չորահաց
  • 4 ճաշի գդալ մայոնեզ
  • 1 ատամիկ սխտոր
  • 1 ճաշի գդալ լիմոնի հյութ
  • պանիր
  • ջուր

Պատրաստման եղանակը

Սոուս

1 Մայոնեզը, աղը, լիմոնի հյութը և ջուրը խառնել իրար:

Աղցան

1 Հազարի թերթերը մանրացնել, լոլիկները բաժանել երկու մասի:
2 Ավելացնել սոուսը:
3 Ծովախեցգետնի ձողիկները կտրատել, ավելացնել աղցանին:
4 Լցնել չորահացերը, և ավելացնել սուոսը:
5 Պանիրը քերել աղցանի վրա, և մատուցել:
Բարի ախորժակ:
Կիսվել Facebook-ում