Բաղադրությունը
5 հատ ձու
250 գ շաքարավազ
10 գ վանիլին
2 հատ դեղծ
2 հատ կիվի
350 գ ալյուր
0,5 թ/գ լիմոնի աղ
Պատրաստման եղանակը
Լավ, բարձր բիսկվիթ ստանալու համար ձուն և շաքարավազը լավ հարել (մոտ 10 րոպե), ավելացնել 0,5 թ/գ լիմոնի աղ, վանիլին և լավ խառնել
Աստիճանաբար, խառնելով ավելացնել ալյուրը։ Պետք է ստացվի միասեռ, թթվասերի խտության խմոր
Կտրատել մրգերը (կարող եք ընտրել ըստ ցանկության)
Վերցնել խմորեղենի համար նախատեսված տարան, մի քիչ կարագ քսել, լցնել խմորի մի մասը, շարել մրգերի կտորները և ավելացնել խմորի երկրորդ մասը։ Դնել 180° C տաքացրած ջեռոց ՝ 60 րոպե
Դե ինչ՝ բարի ախորժակ