Ձեր ընտանիքը շատ կսիրի այս ուտեստը: Սպագետտին` աղացած մսով

Բաղադրիչներ

1 գլուխ սոխ

Աղ

Սև պղպեղ

Չոր ռեհան

3 ատամիկ սխտար

1 գազար

2 հատ նեխուրի ցողուն

400 գ աղացած միս

100 մլ չոր գինի

500 գ լոլիկ

200 գ սպագետտի

Պանիր (ցանկալի է պարմեզան)

Թարմ ռեհան

Պատրաստման եղանակը

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, սխտորը մանրացնել և տապակել 2 րոպե

Գազարը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել տապակին և թողնել 2 րոպե

Նեխուրի ցողունը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել տապակին և թողնել 2 րոպե

Ավելացնել աղացած միսը, թողնել 3 րոպե միջին ջերմության վրա, անընդհատ խառնել, ապա համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել չոր գինի, խառնել, թողնել այնքան, մինչև գինին ամբեղջությամբ գոլորշիանա

Լոլիկը մանրացնել կամ ճզմել և ավելացնել տապակին։ Ավելացնել չորացրած ռեհան, լավ խառնել, ծածկել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակի վրա 2 ժամ

Եռման ջրի մեջ 1 թ/գ աղ լցնել, սպագետտին խաշել, անցկացնել սառը ջրով և ավելացնել տապակին

Մատուցե՞ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում