Հում բազուկից պատրաստված թեթև աղցան

Բաղադրությունը

1 հատ գազար,

1 հատ բազուկ,

1 ատամիկ սխտոր,

2 ճաշի գդալ ձեթ,

1 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ,

կանաչի ՝ ըստ ճաշակի,

աղ՝ ըստ ճաշակի:

Պատրաստման եղանակը

Ճզմել սխտորը և ավելացնել ձեթ, աղ և կիտրոնի հյութ: Լավ խառնել և թողնել, որ համ առնի:

Մաքրել գազարը և բազուկը, մեծ քերիչով անցկացնել:

Մանր կտրատել կանաչին:

Խառնել բոլոր բաղադրիչները՝ ավելացնելով պատրաստված սոուսը:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում