Բաղադրիչներ
հավի դոշ
խոզապուխտ
պանիր
2 ձու
ալյուր
պաքսիմատ
աղ
սև պղպեղ
ձեթ
Պատրաստման եղանակը
Հավի դոշը երկարությամբ, բարակ կիսել, ծեծել, համեմել աղով, սև պղպեղով
Յուրաքանչյուր ֆիլեյի վրա 2 կտոր պանիր դնել, 2 կտոր խոզապուխտ
Ավելացնել ևս 2 կտոր պանիր, դնել ևս 1 ֆիլե
Ալյուրի մեջ աղ և սև պղպեղ լցնել, լավ խառնել, ֆիլեները թաթախել 2 կողմից
Այնուհետև թաթախել ձվի, ապա պաքսիմատի մեջ
2 կողմից, 3-ական րոպե տապակել միջին ջերմության վրա
Կարող եք մատուցել կարտոֆիլի տապակի հետ )))
Բարի ախորժակ