Հավի միսը երբեք այսքան հյութեղ և ախորժելի չէր եղել։ Հավի թևիկները՝ բանջարեղենով

Բաղադրիչներ

6 հավի թևիկ կամ բուդ

3 կարտոֆիլ

2 պղպեղ

1 գլուխ սոխ

խնկունի

ձիթայուղ

աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Կաղապարի մեջ խնկունի լցնել, շարել հավի թևիկները 2 կողմից համեմել աղով, սև պղպեղով և դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Շրջել հակառակ կողմի վրա և ևս 20 րոպե թողնել

Կարտոֆիլը, պղպեղը միջին մեծությամբ կտրատել, ավելացնել ձիթայուղ, աղ, լավ խառնել

Ավելացնել մսին։ Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սոխ և դնել 230°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե՝ ժամանակ առ ժամանակ խոռնելով

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում