Բաղադրիչներ
700 գ հավի լյարդ
3 ատամիկ սխտոր
1,5 գունավոր պղպեղ
150 մլ սպիտակ գինի
200 մլ կաթ
ալյուր
սև և կարմիր պղպեղներ
աղ
քիմիոն
ձիթայուղ
Պատրաստման եղանակը
Լյարդի վրա կաթ լցնել, ծածկել և 30 րոպե թողնել սառնարանում
Ալոյւրին ավելացնել 0,5 թ/գ աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել
Միսը հանել կաթից, լավ թաթախել ալյուրի մեջ և տապակել ձիթայուղով
Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, 1 րոպե տապակել, ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած գունավոր պղպեղները, համեմել աղով, ծածկել կափարիչը, թողնել 7 րոպե
Ավելացնել տապակած լյարդը, սպիտակ գինի, քիմիոն, կարմիր քաղցր պղպեղ, լավ խառնել, ծածկել կափարիչն ու թողնել միջին ջերմության կրակին 10 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ