Համեղ և ախորժելի ուտեստ բանջարեղենով և հավի մսով

Հավի տապակած բդիկներ
Յուրահատուկ համ, և բերանում հալվող միս, որը կհավանեն Ձեր սիրելիները:

Բաղադրիչներ

  • 1-1.5 կգ հավի բդիկ
  • 7 հատ կարտոֆիլ
  • 3 հատ դդմիկ
  • 2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
  • 2 թեյի գդալ աղ
  • 1/2 թեյի գդալ կծու կարմիր պղպեղ
  • 1/2 թեյի գդալ պապրիկա
  • 1/2 թեյի գդալ սև պղպեղ
  • 400 մլ ջուր
  • 2 թեյի գդալ չորացրած անանուխ
  • 3 ճաշի գդալ բուսայուղ
  • կանաչի

Պատրաստման եղանակը

1 Կարտոֆիլը և դդմիկը ձևավոր դանակով կտրատել:
2 Հավի բդիկները և կտրատված բանջարեղենը դասավորել տարայի մեջ:
3 Ջրի մեջ ավելացնել տոմոտի մածուկը, աղը, չորացրած անանուխը, սև և կարմիր պղպեղները, բուսայուղը, և լավ խառնել:
4 Ավելացնել ուտեստի վրա, և դնել 180°C ջեռոցի մեջ՝ 40-45 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Կիսվել Facebook-ում