Լավաշով նրբերշիկներ
Պարզ և արագ ուտեստ անչափ համեղ միջուկով:
Բաղադրիչներ
- 3 հատ խաշած ձու
- 150 գ պանիր
- 70 գ թթվասեր
- 1/2 թեյի գդալ աղ
- 1/4 թեյի գդալ սև պղպեղ
- 1-2 հատ լավաշ
- 6 հատ նրբերշիկ
- 1 հատ ձու
- 30 մլ կաթ
- 1 թեյի գդալ չորացրած սամիթ
Պատրաստման եղանակը
1 Խաշած ձուն և պանիրը անցկացնել քերիչով:
2 Ավելացնել թթվասերը, աղը և սև պղպեղը:
3 Լավաշը կտրատել նրբերշիկից մի փոքր ավելի լայն:
4 Լավաշի ծայրին քսել միջուկը, նրբերշիկը դնել լավաշի մեջ, և ոլորել:
5 Ձուն կաթով հարել, ավելացնել չորացրած սամիթը:
6 Փաթաթված նրբերշիկները թաթախել թվի մեջ, և տապակել միջին կրակի վրա՝ ամեն կողմից 1-2 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով: