Կեկսերի ամենապարզ և հեշտ բաղադրատոմսը դուք արդեն ունեք: Ելակով կեկս

Բաղադրիչներ

Մորի

1 ձու

80 գ շաքարավազ

8 գ վանիլային շաքարավազ

50 մլ ձեթ

100 մլ կաթ

150 գ ալյուր

8 գ փխրեցուցիչ

Պատրաստման եղանակը

Ձվին ավելացնել շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ

Լավ խառնել, ավելացնել ձեթ, խառնել, ավելացնել կաթ և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ և լավ խառնել

Ելակների ցողունը հեռացնել, դնել կեկսերի համար նախատեսված ձևում

Ավելացնել ստացված խմորը և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Վայելեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում