Շոգեխաշած կաղամբ

Հիանալի նախուտեստ, որը կլրացնի հիմնական ուտեստը:
Բաղադրիչներ
- 0.5 հատ կաղամբ
- 2 հատ սոխ
- 2 հատ գազար
- 2-3 հատ դափնու տերև
- 1 թեյի գդալ սև պղպեղ
- 2 թեյի գդալ աղ
- 0.5 թեյի գդալ աղացած համեմի սերմ
- 2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
- բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
1 Սոխը մանրացնել, գազարը անցկացնել քերիչով, տապակել բուսայուղով ՝ մինչև կարմրելը:

2 Կաղամբը մանրացնել, տապակել բուսայուղի մեջ՝ մինչև կարմրելը:

3 Ավելացնել դափնու տերևները, աղը, սև պղպեղը, աղացած համեմի սերմը, և լավ խառնել:

4 Ավելացնել տոմատի մածուկը, և լավ խառնել:

5 Ավելացնել սոխն ու գազարը


Բարի ախորժակ
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով: