Կաթնային քաղցրավենիք՝ առանց ձվի և դոնդողի, միայն փորձել է պետք, ուղղակի բերանում հալչում է

Կաթնային քաղցրավենիք
Անչափ համեղ քաղցրավենիք՝ հաշված րոպեների ընթցքում;

Բաղադրիչներ

  • 1 լ կաթ
  • 130 գ ալյուր
  • 2 ճաշւի գդալ կարագ
  • 100 գ գետնանուշ
  • 170 գ շաքարավազ
  • 60 գ օսլա
  • 1 թեյի գդալ վանիլին
  • 90 գ կաթնային շոկոլադ
  • կոկոսի քերուկ

Պատրաստման եղանակը

1 Կաթը տաքացնել, ավելացնել շաքարավազը, ալյուրը, օսլան և վանիլինը: Եփել թույլ կրակի վրա՝ մինչև պնդանալը, անընդհատ խառնելով:
2 Կրակի վրայից վերցնել, ավելացնել կարագը, և խառնել մինչև լուծվի:
3 Լցնել բաժակների մեջ, և դնել սառնարանը:
4 Արդեն սառած միջուկը կտրատել նախընտրած չափսի, եզրերին ցանել գետնանուշը:
5 Շոկոլադը հալեցնել, և լցնել միջուկի երեսին: Ցանկության դեպքում կարող եք վրան ցանել կոկոսի քերուկ:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում