Բաղադարությունը
400 գ կարմիր լոբի,
1 հատ թարմ լոլիկ,
1 հատ սոխ,
1 հատ թարմ վարունգ,
1 հատ բուլղարական կարմիր պղպեղ,
3-4 ճաշի գդալ ձեթ,
2 ճաշի գդալ քացախ (բալզամիկ),
կանաչի,
աղ և սև պղպղեղ՝ ըստ ցանկության:
Պատրաստման եղանակը
Լոբին խաշել:
Մանր կտրատել վարունգը, լոլիկը, պղպեղը, սոխը և կանաչին:
Ավելացնել ձեթը և քացախը և լավ խառնել: Համեմել աղով, պղպեղով ու կրկին խառնել:
Բարի ախորժակ