Լոբով աղցան: Թարմ և համեղ

Բաղադարությունը

400 գ կարմիր լոբի,

1 հատ թարմ լոլիկ,

1 հատ սոխ,

1 հատ թարմ վարունգ,

1 հատ բուլղարական կարմիր պղպեղ,

3-4 ճաշի գդալ ձեթ,

2 ճաշի գդալ քացախ (բալզամիկ),

կանաչի,

աղ և սև պղպղեղ՝ ըստ ցանկության:

Պատրաստման եղանակը

Լոբին խաշել:

Մանր կտրատել վարունգը, լոլիկը, պղպեղը, սոխը և կանաչին:

Ավելացնել ձեթը և քացախը և լավ խառնել: Համեմել աղով, պղպեղով ու կրկին խառնել:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում