Բաղադրիչներ
80 գ սալորաչիր
1 վարունգ
150 գ չերրի լոլիկ
2 ճ/գ ձիթայուղ
0,5 թ/գ աղ
1 ճ/գ մեղր
2 ճ/գ կիտրոնի հյութ
200 գ ռուկոլլա
մոցարելլա
բալզամիկ սոուս
Պատրաստման եղանակը
Սալորաչիրը, վարունգը, լոլիկը միջին մեծությամբ կտրատել, ավելացնել ռուկոլլային
Ձիթայուղին ավելացնել կիտրոնի հյութ, մեղր, աղ, լավ խառնել, ավելացնել մյուս բաղադրիչներին և լավ խառնել
Լցնել մատուցվող ափսեյի մեջ, ավելացնել մոցարելլա պանիր։ Զարդարել կիտրոնով, բալզամիկ սոուսով և մատուցել
Բարի ախորժակ