Իսկ դուք փորձե՞լ եք պատրաստել հավի սիրտը հենց ա՛յս բաղադրատոմսով։ Հավի սրտի և մակարոնի տապակա

Բաղադրիչներ

500 գ հավի սիրտ

1 գլոուխ սոխ

1 գազար

4 ճ/գ տոմատի սոուս

աղ

սև պղպեղ

300 մլ ջուր

400 գ մակարոն + 800 մլ ջուր

Պատրաստման եղանակը

Հավի սիրտը բաժանել 2 մասի, տապակել այնքան, մինչև առաջացած հեղուկը գոլորշիանա

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սոխ, թողնել 2-3 րոպե, ավելացնել քերած գազար, թողնել ևս 2 րոպե, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, տոմատի սոուս և թողնել 1 րոպե։ Ավելացնել ջուր, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 20 րոպե

Ավելացնել մակարոն, ջուր, աղ, սև պղպեղ, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 8-10 րոպե

Ընթրիքը պատրաստ է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում