Բաղադրիչներ
2 շերտավոր խմոր
10 մլ նարնջի հյութ
10 գ շաքարավազ
Կաղապարի չափը՝ 22 սմ
350 մլ սերուցք
50 գ շաքարի փոշի
250 գ յոգուրտ
1 նարնջի կեղևի քերուկ
2 նարինջ + 50 գ շաքարավազ
30 գ եգիպտացորենի օսլա
Պատրաստման եղանակը
1 շերտավոր խմորը շրջանաձև կտրել, ծակծկել պատառաքաղով, նարնջի հյութ քսել, շաքարավազ ցողել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե։ Ավելորդ հատվածները նույնպես թխել, փշրել և թողնել մի կողմ
Սերուցքին ավելացնել շաքարի փոշի, լավ հարել և մի մասը լցնել արդեն պատրաստ խմորի վրա
Նարինջը կտրատել, ավելացնել կեղևի քերուկ, շաքարավազ, եգիպտացորենի օսլա, դնել կրակին, և եփել այնքան, մինչև դառնա թանձր զանգված։ 1 մասն ավելացնել խմորրեղենին, դարձյալ սերուցքային կրեմ քսել և նորից նարնջի կրեմ
1 շերտավոր խմորը շրջանաձև կտրել, նարնջի հյութ քսել, շաքարավազ ցողել, բաժանել եռանկյունաձև մասերի և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
Շարել խմորեղենի վրա, կենտրոնում 1 ճ/գ նարնջի կրեմ լցնել և 2 ժամ թողնել սառնարանում
Խմորի փշրանքներով զարդարել տորթի կողային հատվածները, իսկ վերևի հատվածին շաքարի փոշի ցանել։ Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ