Իդեալական ընթրիք, որն այնքան կհավանեք, որ կպատրաստեք շաբաթական 3 անգամ։ Հավի տապակած բուդ

Բաղադրիչներ

4 հավի բուդ

1 գլուխ սոխ

2 լոլիկ

3 ձու

մաղադանոս

ձիթայուղ+1 ճ/գ կարագ

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

սխտորի փոշի

ուրց

Պատրաստման եղանակը

Հավի բդերի վրա կտրվածքներ անել, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներվ, ավելացնել սխտորի փոշի

2 կողմից տապակել 5-ական րոպե՝ ձիթայուղով և կարագով

Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սոխ, թողնել 3 րոպե, ավելացնել մանր կտրատած լոլիկ, աղ, սև պղպեղ, ուրց և թողնել ևս 3 րոպե

3 ձվին ավելացնել աղ, սև պղպեղ, մանրացրած մաղադանոս, ավելացնել տապակին, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 10 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում