Թխվածքաբլիթ, որը բացի նրանից, որ շա՜տ գեղեցիկ է, այլև պարզապես հալչում է բերանում։ Թխվածքաբլիթ «Կիսալուսին»

Բաղադրիչներ

2 ձու

150 գ շաքարավազ

8 գ վանիլին

120 մլ ձեթ

աղ

նարնջի կեղևի քերուկ

350 գ ալյուր

8 գ փխրեցուցիչ

2 ձվի սպիտակուց

200 գ քնջութ

շոկոլադե ջնարակ

Պատրաստման եղանակը

2 ձվին ավելացնել շաքարավազ, վանիլին, լավ խառնել, ավելացնել ձեթ, մի պտղունց աղ, խառնել, ավելացնել նարնջի կեղևի քերուկ և դարձյալ լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, լավ խառնել և խմոր հունցել

Ստացված խմորից գնդիկներ ձևել, ապա կիսալուսնի ձև տալ, թաթախել նախ ձվի սպիտակուցի, ապա քնջութի մեջ և դնել 170°С տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե

2 կողմից պատել շոկոլադե ջնարակով, թողնել 15 րոպե, ապա մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում