Բաղադրիչներ
250 գ հնդկաձավար
400 մլ եռման ջուր
400 գ սունկ
1 գազար
1 գլուխ սոխ
3 ճ/գ ձեթ
20 գ կարագ
աղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել ձեթով և կարագով, ապա ավելացնել քերած գազար, թողնել ևս 2 րոպե և վերցնել կրակից
Սունկը տապակել առանց ձեթի այնքան, մինչև առաջացած հեղուկը գոլորշիանա, ապա համեմել աղով, սև պղպեղով, թողնել ոսկեգույն երանգ ստնա և վերցնել կրակից
Հնդկաձավարը 1 րոպե բովել, ավելացնել ջուր, աղ, ծածկել կաարիչն ու թողնել կրակին 15-20 րոպե
Ավելացնել տապակած մթերքները, լավ խառնել և մատուցել )))
Բարի ախորժակ