Թեթև, համեղ և օգտակար բանջարեղեն, որը պետք է լինի յուրաքանչյուրի սննդակարգում: Ծաղկակաղմաբը ջեռոցում

Բաղադրիչներ

1 ծաղկակաղամբ

150 գ պաքսիմատ

1 ատամիկ սխտոր

4-5 ճ/գ ձիթայուղ

մաղադանոս

50 գ պարմեզան պանիր

3 ձու

100 գ ալյուր

Պատրաստման եղանակը

Ծաղկակաղմաբը լցնել եռման աղաջրի մեջ, թողնել կրկին եռա: Եռալուց հետո ևս 2 րոպե թողնել կրակին և հանել ջրից ու քամել

Պաքսիմատին ավելացնել ճզմած սխտոր, ձիթայուղ, սիրելի համեմունքները կամ խոտաբույսերը, մաղադանոս, քերած պարմեզան պանիր և լավ խառնել

Ծաղկակաղամբի յուրաքանչյուր կտոր թաթախել նախ ալյուրի, ապա ձվի և պաքսիմատի մեջ և դնել նախապես յուղաթուղթ փռած տապակի մեջ: Տեղափոխել 180°С տաքացրած ջեռոց` 15-20 րոպե

Կարող եք մատուցել թթվասերային սոսուսով )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում