Ընկույզով և չամիչով հիանալի թխվածքաբլիթներ

Ընկույզով և չամիչով թխվածքաբլիթներ
Թխվածքաբլիթները արագ են պատրաստվում, անուշաբույր են և համեղ:

Բաղադրիչներ

  • 1 բաժակ ալյուր
  • 1 բաժակ շաքարավազ (քանակը ըստ ցանկության)
  • 1 բաժակ ընկույզ
  • 1 բաժակ չամիչ
  • 2 հատ ձու
  • 1.5 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
  • կարագ

Պատրաստման եղանակը

1 Ձուն հարել, աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը և հարել, մինչև փրփրի:
2 Ալյուրի մեջ փխրեցուցիչ լցնել, խառնել, ավելացնել ձվով զանգվածին և խառնել:
3 Ավելացնել ընկույզը և չամիչը, խառնել մինչև համասեռ դառնալը:
4 Ձևամանի մեջ կարագ քսել, լցնել խմորը և տարածել:
5 Եփել ջեռոցում 20–25 րոպե 180°C ջերմաստիճանում:
6 Հանել և տաք վիճակում բաժանել կտորների:
Բարի ախորժակ
Կիսվել Facebook-ում