Ընթրիքը կարող է լինել և՛ համեղ, և՛ գեղեցիկ, և ՛ հագեցնող: կարտոֆիլով և կաղամբով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

5 խաշած կարտոֆիլ

2 գլուծխ սոխ

ազ

սև պղպեղ

ձիթայուղ

պղպեղ չիլի

300 գ կաղամբ

50 գ տոմատի մածուկ + 200 մլ տաք ջուր

քիմիոն

օրեգանո

200 գ պանիր

2 ճ/գ պաքսիմատ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել ձիթայուղով, ավելացնել մանրացրած չիլի պղպեղ, թողնել 2 րոպե։ Ավելացնել միջին երկարությամբ կտրատած կաղամբ, թողնել 5 րոպե, համեմել քիմիոնով, օրեգանոյով, աղով, սև պղպեղով

Տոմատի մածուկին ավելացնել ջուր, լավ խառնել և ավելացնել տապակին: Ծածկել կափարիչն ու թողնել 15 րոպե

Կարտոֆիլը ճզմել, ավելացնել քերած պանիր, սև պղպեղ և լավ խառնել

Կարտոֆիլից մեկ բռի չափով բնիկներ պատրաստել, յուրաքանչյուրի մեջ 1-2 ճ/գ տապակած կաղամբ դնել

Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ դնել, ձիթայուղ քսել, պաքսիմատ ցողել, ստացված բնիկները շարել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե

Մատուցե՛ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում