Տապակած հավի բդիկներ
Բաղադրիչներ
1200 գ հավի բդիկ
3 ճաշի գդալ ձիթայուղ
1.5 ճաշի գդալ մանանեխ
2 ճաշի գդալ մեղր
6 ատամիկ սխտոր
1 թեյի գդալ չիլի պղպեղ
1 թեյի գդալ աղ
Պատրաստման եղանակը
Համեմունքները լցնել տարայի մեջ, ավելացնել մանանեխը, մեղրը և ճզմեած սխտորը:
Լավ խառնել:
Այնուհետև ավելացնել ձիթայուղը, և լավ խառնել, որ մասեռ զանգված ստացվի:
Հավ բդիկները սցնել սոուսի մեջ, լաց խառնել, որ սոուսը ներծծվի մսի մեջ:
Թողնել միսը 30 րոպե:
Դասավորել տարայի մեջ, ավելացած սոուսը լցնել բդիկների վրա:
Եփել 190 աստիճան տաքությամբ ջեռոցում 35-40 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով: