Ընդամենը երկու քայլ, և այս ախորժելի հավի բդիկները կհագեցնեն և կգոհացնեն Ձեր ընտանիքի անդամներին

Տապակած հավի բդիկներ

Բաղադրիչներ
1200 գ հավի բդիկ
3 ճաշի գդալ ձիթայուղ
1.5 ճաշի գդալ մանանեխ
2 ճաշի գդալ մեղր
6 ատամիկ սխտոր
1 թեյի գդալ չիլի պղպեղ
1 թեյի գդալ աղ

Պատրաստման եղանակը

Համեմունքները լցնել տարայի մեջ, ավելացնել մանանեխը, մեղրը և ճզմեած սխտորը:

Լավ խառնել:

Այնուհետև ավելացնել ձիթայուղը, և լավ խառնել, որ մասեռ զանգված ստացվի:

Հավ բդիկները սցնել սոուսի մեջ, լաց խառնել, որ սոուսը ներծծվի մսի մեջ:

Թողնել միսը 30 րոպե:

Դասավորել տարայի մեջ, ավելացած սոուսը լցնել բդիկների վրա:

Եփել 190 աստիճան տաքությամբ ջեռոցում 35-40 րոպե:

Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:

Կիսվել Facebook-ում