Ընդամենը 2 բաղադրիչ, և այս գեղեցկությունն ու քաղցրությունը պատրաստ է։ Շոկոլադե մուս

Բաղադրիչներ

250 գ շոկոլադ + 150 մլ 33% սերուցք

250 մլ 33% սերուցք

Պատրաստման եղանակը

Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել 150 մլ սերուցք՝ խառնելով եփել այնքան, մինչև կթանձրանա

250 մլ սերուցքը հարել, 2 ճ/գ առանձնացնել զարդարելու համար

Մաս-մաս ավելացնել շոկոլադե զանգվածը և լավ հարել

Լցնել համապատասխան տարաների մեջ, ավելացնել առանձնացրած սերուցքը, շոկոլադե քերուկ և 3 ժամ թողնել սառնարանում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում