Ընդամենը 10 րոպեում դուք կպատրաստեք այս սոուսը, որը հրաշալի համադրվում է և՛ մսերի, և՛ բանջարեղենի հետ։ Սոուս «Տերիյակի»

Բաղադրիչներ

3 ճ/գ եգիպտացորենի օսլա

150 մլ ջուր

200 մլ սոյայի սոուս

50 գ ռաֆինացված շաքարավազ

2 ճ/գ խնձորի քացախ

6 ատամիկ սխտոր

1 կտոր կոճապղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սոյայի սոուսին ավելացնել շաքարավազ, խնձորի քացախ, ճզմած սխտոր, քերած կոճապղպեղ և լավ խառնել

Եգիպտացորենի օսլային ավելացնել ջուր, լավ խառնել, ավելացնել մյուս բաղադրիչներին, դնել միջին ջերմության կրակին, թողնել եռա՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով։ Եռալուց հետո թողնել ևս 1 րոպե և վերցնել կրակից

Թողնել սառչի, ապա օգտագործել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում