Բաղադրիչներ
100 գ երշիկ
50 գ պանիր
1 հատ լոլիկ
2 ձու
1/3 աղ
8 ճ/գ կեֆիր կամ յոգուրտ
9 ճ/գ ալյուր
Պատրաստման եղանակը
Երշիկը երկարությամբ կտրատել

Պանիրն անցկացնել քերիչով

Լոլիկը կիսալուսնաձև կտրատել

Ձվին ավելացնել աղ, խառնել, ավելացնել կեֆիր կամ յոգուրտ և հարել

Ավելացնել ալյուր և հարել

Թավայի մեջ ձեթ լցնել, ստացված խմորը լցնել, հաավասարապես տարածել

Ավելացնել կտրատած մթերքները և պանիրը

Ծածկել կափարիչն ու թողնել 10 րոպե

Պիցցան պատրաստ է )))

Բարի ախորժակ