Բաղադրիչներ
3 հատ կարտոֆիլ
ձեթ
աղ
100 գ խոզապուխտ
կանաչ սոխ
50 գ սև ձիթապտուղ
100 գ մարինացված եգիպտացորեն
2 խաշած ձու
3 ճ/գ մայոնեզ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Կարտեֆիլն անցկացնել կորեական գազարի համար նախատեսված քերիչով

Սառը ջուր լցնել, թողնել 1 րոպե, հանել, չորացնել

Տապակել լավ տաքացած բուսայուղի մեջ, հանել, համեմել աղով և թողնել սառչի

Խոզապուխը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել քերած պանիր, մանրացրած կանաչ սոխ

Ավելացնել շրջանաձև կտրատած սև ձիթապտուղ, եգիպտացորեն, խորանարդաձև կտրատած ձու

Ավելացնել մայոնեզ, սև պղպեղ, մի պտղունց աղ և լավ խառնել

Աղցանը լցնել մատուցվող ափսեյի մեջ` կիսաբուրգի պես

Կողային մասերը ձևավորել տապակած կարտոֆիլով, իսկ կենտրոնը` համեմի տերևներով, եգիպտացորենով և 1 ձիթապտղով

Եվ ահա՛, պատրաստ է )))

Բարի ախորժակ