Բաղադրիչներ
200 գ կաղամբ
150 գ բազուկ
150 գ գազար
150 գ խնձոր
1 ատամիկ սխտոր
3 ճ/գ կիտրոնի հյութ
3 ճ/գ ձեթ
1 թ/գ շաքարավազ
1 թ/գ աղ
½ թ/գ սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Գազարը, բազուկը (թարմ վիճակում) և խնձորը անցկացնել քերիչով, խառնել
Կաղամբը երկարությամբ կտրատել, ավելացնել մյուս բաղադրիչներին
Համեմել շաքարավազով, աղով, սև պղպեղով, ավելացնել ճզմած սխտոր, կիտրոնի հյութ, ձեթ և լավ խառնել (ցանկալի է ձեռնոց կրել և խառնել ձեռքով)
Կարող եք մատուցել կտրտած որևէ կանաչեղենով և կիտրոնի կտորներով )))
Բարի ախորժակ