Բաղադրիչներ
300-500 գ ապխտած երշիկ
1 հատ գազար
3 թարմ վարունգ
1 քաղցր պղպեղ
400 գ մարինացված ոլոռ
աղ
սև պղպեղ
մայոնեզ կամ թթվասեր
սխտոր
համեմ
Պատրաստման եղանակը
Երշիկը, վարունգը երկարությամբ կտրատել

Պղպեղը կտրատել

Գազարն անցկացնել քերիչով և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Ավելացնել մանրացրած համեմ, ոլոռ, համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել մայոնեզ, ըստ ցանկության` սխտոր կամ մանանեխ և լավ խառնել

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ